«Anul 2013 a fost marcat de plecarea, la sfarşitul lunii iulie, a lui Xavier și a lui Beatrice de Carmantrand, dupa 2 ani de servicii aduse Casei Valentina. Prezența unui cuplu într-un mediu alcătuit din copii și femei este un avantaj concret, care a dat centrului un spirit de familie. Xavier a adus experiența sa în materie de management dar și o prezență masculină lângă adolescenții care deseori duc lipsa unui suport paternal. Béatrice a fost sufletul casei. Mereu atentă la copii dar și la salariații și voluntarii Casei care au gasit în ea prezența liniştitoare a unei mame. Bucuria lor de a oferi este un exemplu pentru toate persoanele care i-au cunoscut. Noi le mulțumim călduros.
Circumstanțele nu ne-au permis să-i înlocuim cu un alt cuplu, dar sosirea Adinei ca directoare a Casei Valentina ne arată ca este important sa promovăm o româncă ale caror calități aveau să fie recunoscute de toata lumea, la scurt timp după venirea ei. Politica Fidesco are ca obiectiv sa poată transmite torța unei persoane din țara respectivă atunci cand este posibil. Exemplul Casei Valentina arată ca acesta este o reuşită.
Fidesco continuă să susțină acest proiect cu toată experiența în materie de management de proiecte dar și din punct de vedere financiar. Schimbul de experiență este bogat; acesta fiind rezultatul a tot ce Fidesco se straduieşte să facă în implicarea sa la Valentina România »

Leave a Reply