MIA  (Mama in actiune) este o filială a asociației Valentina creată pentru a sprijini familiile dezavantajate din cartierul Ferentari din București.

Misiunea asociatiei MIA este reintegrarea socială și profesională prin invatarea cusutului de catre mamele din acest cartier în cadrul  atelierului  casei Valentina. Copiii lor sunt integrați în programul de sprijin școlar Valentina pentru a le  elibera mamelor, acest timp necesar formarii.

La începutul acestui an, Madalina-sefa atelierului, care sa alăturat programului în urmă cu câțiva ani și a  evoluat profesional ajungand in această funcție, a fost recrutată cu normă întreagă de o companie a unor clienți. În atelierul MIA, ea a organizat munca si  formarea atator mame. Suntem foarte fericiți că ea a putut evolua în lumea muncii și ii dorim multe reusite in  nouă viață profesională.

În așteptarea sosirii unui înlocuitor, echipa de croitorese (Cristina, Simona, Vasilica, Nuti și Silvia) s-au reorganizat în jurul voluntarilor, Fabienne Faivre și Corinne Ruiz, care preiau sarcinile o dată pe săptămână in vederea formarii si continuarii  muncii,dar și a formarii echipei.

Atelierul continuă fabricarea de genti, accesorii ( poșete,portofele,truse …) și articole de uz casnic (covorașe de picnic, seturi pentru masa, fețe de masă …) cu broderii personalizate,dorite de client. Produsele fabricate sunt vândute în diferite ocazii, cum ar fi vânzările private sau sunt disponibile la showroom-ul din Pipera la Stéphanie Huet (stabilind intalnire prin contactarea ei la 0753 043 360).
Întreaga echipă este motivată să pregătească lucruri noi pentru această vară, pe care vom fi încântați să vi le prezentăm la evenimentul nostru joi, 24 mai. Vă așteptăm!

Leave a Reply