Stéphanie Huet vă așteaptă din septembrie 2017 la noua adresă a magazinului/showroom care expune articole de croitorie realizate în atelierul MIA (Mama In Actiune).

Noua adresa a atelierului estestrada Erou Iancu Nicolae nr. 6B – Voluntari.

Vă așteptăm pentru a descoperi ultimele creații dar și pentru a vă sfătui în realizarea de articole de îmbrăcăminte, genți, costume de carnaval, fețe de masă sau orice articol din material ce poate fi personalizat după imaginația dumneavoastră.

În prezent atelierul MIA are o echipă aproape nouă, călduroasă, creativă, talentată ce crează modele noi si care se ocupă de comenzi și  vânzări private.

Menționăm că noua echipă s-a format datorită plecarii în vară a doi voluntari, respectiv doamnele Afa Gaucher si Gervaise Rit, cărora le mulțumim pentru timpul  și energia lor acordate asociatiei.

De asemenea, mulțumim asociatiei Jolie Kid’s House și Școlii Verita International care ne-au invitat să prezentăm costumele de Halloween pe 7, 16 și 18 octombrie 2017.

Astfel, copii împreuna cu părinții lor au putut  descoperi MIA, atelierul nostru bucurându-se de un mare succes!

Vrem să mulțumim AFB (Accueil Français et Francophone de Bucharest) și IWA (International Woman Association) pentru ajutorul acordat în promovarea produselor noastre.

Dacă nu ați descoperit încă MIA, va rugăm să o contactați pe Lidia la nr.de telefon – 0754 470 457.

Leave a Reply