Intreprinderea AS24 ROMANIA caută să aducă un plus de valoare la comunitatea în care trăim. Din 2014 am participat la actiunile propuse de Asociația Valentia Romania și la programul de voluntari care ajută copiii din familiile defavorizate să aibă acces la educație. Educația tinerilor reprezintă  un viitor mai bun, o mână întinsă la o viață mai frumoasă de care toți copii au voie indiferent  de locul in care provin. Sunt exemple de campanii  pe care le vedeți la televizor dar nu se compară cu ce simți când te implici.

Să susținem  programele sociale este una din valorile din întreprinderea noastră. Am aceptat cu drag proiectele asociației și am dat un ajutor financiar ca să le susținem eforturile.

Ajutorul financiar este dedicat ajutorului material al copiilor din program, ajutor la făcut teme, participarea copiilor la diverse activități sportive, spectacole culturale și chiar în distribuirea unei mese calde zilnic.

Copii care provin de familii defavorizate trebuie ajutați, ghidați, dirijați, implicați pentru că este singura cale prin care pot obține rezultate bune iar in viitor este posibil să scadă abandonul școlar. Noi credem in puterea  acțiunilor bune care pot  schimba oamenii și comunitățile în care aceștia trăiesc. In același timp, stim că astfel de actiuni au nevoie de ajutor și de recunoaștere.

Alături de noi și Ambasada Frantei și mai mulți sponsori, doresc să participe la îmbunătățirea societății în care trăiesc.

Rolul cel mai important este dat de echipa de directiune compusă din persoane devotate, pedagogi, asistenți sociali, psihologi și voluntari. Pentru ei, Asociația Valentina este o responsabilitate asumată cu un entuziasm zi de zi. 

Alăturați-vă și voi și deveniți Prietenii Asociației Valentina !

Leave a Reply