Sunteți român sau vorbiți româneşte: veniți sa ajutați copiii la teme!

Contact: pedagog@valentina-romania.ro

Nu sunteți român şi doriți să ajuțati: veniți să împărtăşiți, în mod regulat sau punctual, o activitate cu aceşti copii (jocuri de societate, dans, bucătărie, atelier creativ, învățându-i engleză sau franceza prin joc, ieşire culturală, plimbare în parc,…)

Contact: gabriela.gheorghe@valentina-romania.ro

De asemenea, puteți să ne susțineți acțiunile datorită MIA, Bucabooks sau Bucakids

logo bucabookslogo Bucakids

BUCABOOKS este un depozit  de carți  cu vânzare ale caror beneficii vor fi vărsate în conturile Valentina România! Menirea sa este de a da o a doua sansă unor opere în limba franceză și în alte limbi străine, noi sau de ocazie, pentru copii şi adulți. Cărți, reviste, benzi desenate, DVD-uri, pe alese la prețuri convenabile (începand de la 5 lei). Condus din februarie 2013 de o echipă de mame benevole francofone expatriate, depozitul îşi deschide portile în vecinătatea Pietei Victoriei o dată pe saptamână sau cu programare.

Contact : bucabooks@gmail.com

BUCAKIDS este un deposit cu vânzare în scop caritativ pentru Valentina România! Pentru clienții săi internationali, acest depozit este o oportunitate de a găsi articole de ocazie, iar contribuția financiară va veni în sprijinul copiilor săraci din țara gazdă. Situat în Pipera, Bucakids oferă comunității de expatriați francezi, spanioli, englezi, italieni și alții o gamă largă de îmbrăcăminte, deseori de marca, pentru copii între 0 și 14 ani, jocuri, încălțăminte dar și articole de puericultură. Puteți dona articole de copii în stare bună, pe tot timpul anului: hăinuțe, jocuri, puericultură. Doar articolele ce sunt în stare excelentă sunt prezentate vizitatorilor, celelalte vor fi donate mai departe diverselor asociații caritative.

Contact : bucakidsvalentina@gmail.com