Anul acesta, sub presiunea pandemiei și a constrângerilor sale si prin implementarea unor regului minime de baza, distanțarea socială (nu doar fizică, într-adevăr!), etc. asociatiaValentina a trebuit să își adapteze metodele pentru a păstra legătura cu copiii și pentru a-i ajuta în continuare în progresul școlar.

Printre numeroșii prieteni și sponsori care ne-au oferit un sprijin eficient, dorim să menționăm DOCPROCESS.

Această companie românească este specializată în servicii de afaceri în gestionarea operațională a furnizorilor și în toate procesele de dematerializare. Cu atat mai mult, ajutorul acesteia pentru echipa didactică a Valentinei a fost unul nepretuit si avizat. Prin urmare, acest ajutor  a fost dedicat, cu precadere, achiziționării de tablete care au fost puse la dispoziția copiilor din centrul de zi pentru a urma cursurile online de la scoala, precum și plata conexiunilor la internet  care permit echipei didactice să sprijine copiii. într-o mare varietate de formare complementară ( platforme educationale de limbi straine, matematică etc.).

Toți copiii și echipa Valentina își exprimă sincerele mulțumiri și urări  de bine echipei executive de la  DOCPROCESS: Craciun Fericit si Un An Nou asa cum vi-l doriti! Precizam, de asemenea, ca  doamna Daniela APOLOZAN, director general al DOCPROCESS este membru al Consiliului de Administrație al Valentinei.

Leave a Reply