Pe o zi cu soare pe 6 octombrie, era multă lume care aștepta încă de la 8 dimineață deschiderea ușilor targului nostru. Prețurile au început să se negocieze de la 5 lei, 10 lei, câteva piese deosebite au fost vândute la 50 sau 100 lei.

Dar nu a fost doar un simplu târg pentru particulari : scopul târgului nostru caritativ a fost recoltatarea banilor pentru copiii asociației Valentina.

Pregatirile au început cu mult înainte. Multe persoane din comunitățile franceză și internațională (mai ales in mai – iunie) ne-au contact ca să ne dea lucruri. Am fost ca niște furnici și am recuperat totul ! ( obiecte, bibelouri, vase, jucări, încălțăminte, diferite haine și de mai multe mărimi). Am făcut sortarea și am păstrat lucrurile fără defecte care ni se păreau că s-ar vinde.

La sfârșitul târgului, am făcut socotelile și am recoltat echivalentul a 416 mese pentru copiii asociației Valentina.

Lucrurile care nu s-au vândut au fost date la alte  asociații : câteva cartoane cu haine bărbătești la Parada, jocuri și material pentru copiii de la Spitaul pentru Fundatia Inocenți și restul pentru familiile programului Valentinei.

Nu ați putut veni ? Ați ratat ocazia să petreceți un moment încântător dar poate aveți șansa să veniți la târgul pe care îl organizăm la primăvară !

Leave a Reply