Noul an rimează cu o nouă prioritate mulţumită finanţării oferite de partenerii noştri.
Datorită proiectului nostru „Sănătate şi igienă”, fiecare copil va beneficia în acest an de controale şi îngrijiri dentare şi oftamologice, inclusiv de achiziţionarea de ochelari.
Începând cu 15 ianuarie, două maşini de spălat , un uscător de rufe, un fier şi o masă de călcat , vor fi de-aici înainte la dispoziţia familiilor care nu dispun de acestea acasă.
Proiectul “ Sport pentru sănătate” se adresează copiilor din centrul de zi. 21 de copii vor putea practica o activitate sportivă la alegerea lor ( fotbal, înnot, basket-ball sau gimnastică ) prin plătirea unui abonament de 9 luni şi a echipamentelor necesare fiecărei activităţi.
În 2017, dorim să diversificăm sprijinul educativ, propunând împreună cu partenerii şi voluntarii noştri următoarele: cursuri de informatică, franceză, engleză, matematică, română, dar şi un atelier de fotografie şi fără îndoială un nou parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie al României. Vom continua demersul nostru privitor la adolescenţi: orientare şi formare profesională şi ateliere profesionale.

Leave a Reply