Știați ca …

Există o forma care permite oricărei persoane care isi primește integral sau parțial veniturile în România să aloce 2% din cuantumul impozitului pe venit către asociațiile fără scop lucrativ ?

Procedura nu costă nimic, deoarece suma alocată se aplică direct impozitelor datorate statului și plătite direct asociațiilor desemnate de contribuabil.

Pentru o asociație ca a noastră, care nu poate trăi decât prin donații private, este o pârghie importantă de finanțare care permite implementarea acțiunilor noastre. Pentru a vă concretiza angajamentul cu noi, iată instrucțiunile de utilizare:

  • Pentru angajați și pensionari, tipăriți cele două pagini ale Formularului 230 – Venit 2017, completați Pagina 1, Caseta I și II și Pagina 2, codul numeric personal și Partea a II-a. 1
  • Pentru ocupații independente, tipăriți ambele pagini ale Formularului 200 – Venit 2017 și completați părțile I și II
  • Semnati la „semnatura contribuabil” Pagina 2
  • Duceti sau trimiteți documentul înainte de data de 25 mai 2018, prin scrisoare recomandată autorității fiscale de care apartineti sau direct către Valentina România, Str. Dârste nr. 4, sector 5, 050261, București

 

Dacă preferați, puteți, de asemenea, să vă adresați  persoanei de contact a asociației noastre, care vă va îndruma .

 

Deci, nu ezitați, sa vorbiți despre acest lucru in jurul dumneavoastra și acționați! Acțiunea dvs. este utilă pentru noi, astfel încât copiii să meargă la Valentina să urmeze în cel mai bun mod școala și să isi construiască un viitor mai bun.

Leave a Reply


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.