La Mulți ani la Institul francezi

Asociația Valentina a umplut sala Institul francezi duminică 14 ianuarie cu filmul documentar lui Xavier de Lauzanne « Les Pépites ». Ocazia pentru asociația noastră să ureze un an bun prin vocea lui 6 copii de la Casa și de recoltat donație din partea comunitatea francofon din București.

 Chiar cu niște condiție climatice grele pentru promovarea evenimentului, echipa de benevol asociației au reușit să mobilizeze 180 de persoane într-o săptămână : descoperirea istorie unul cuplu de francezi plecați în Cambodgia ca să salveze 1000 de copii din depozitul de deșeuri de la Phnom Pheb.

Din depozitul de deșeuri la casei, de la școală primar la o formație profesională, totul a fost gândit de cuplu cu bunătate și determinare.

Ședința a fost terminată cu interviuri șoc, imagini bulversați și mesaje de speranța. La sfârșitul filmului, emoția să citeape față cei mici și cei mari.

Educația pentru a construi un viitor mai bun, asta reunește in toate punctele obiectivele asociației  Valentina România. Le mulțumim toți participanții pentru ajutorul lor și mulțumim Institul francezi pentru bun venit.

Leave a Reply


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.