Educația este cheia reușitei, iar partenerii noștri fideli susțin cauza noastră. Este și cazul firmei Ipso Agricultura, care prin politicile sale de responsabilitate socială a ales să susțină și misiunea asociației noastre, oferind acces la educație pentru copiii cu venituri reduse.

2019 a fost un an cu multe plin de evenimente: de la implicarea salariaților în proiectele asociației, campania 2%, târgul de Mărțișor și până la vizita tinerilor noștri la sediul Ipso pentru a descoperi noi meserii, pentru a discuta cu profesioniștii din cadrul firmei și pentru a lua parte la prezentarea utilajelor, acesta fiind punctul de atracție al zilei.

În luna copilăriei, copiii învață alți copii – a fost idea care a stat la baza vizitei efectuate la sediul IPSO, o vizită în care tinerii din învățământul dual, susținuți de către Ipso, au fost gazde perfecte și modele pentru copiii asociației. A fost o experiență cu multe beneficii de ambele părți, copiii noștri având șansa să discute de la egal la egal cu cei care au ales deja această meserie, aflând astfel direct de la sursă care a fost motivația și care sunt avantajele pe termen scurt, mediu și lung.

Ne dorim să repetăm această experiență pentru că tinerii noștri au nevoie de modele, de experiențe practice și de lărgirea orizonturilor de cunoaștere.

Mulțumim Ipso Agricultura pentru susținerea și implicarea în proiectele sociale derulate de asociația nostră!

Toți copiii au dreptul la un viitor, să-i ajutăm să-l construiască!

Leave a Reply