Frumusețea este peste tot !

Pe 20 noiembrie, ziua internațională al drepturile copiilor, doamna Michèle Ramis, ambasadorul Franței, a inaugurat expoziția de fotografie realizate de copii de la Casa Valentina la Institul Francezi din București.

Pentru al doilea an consecutiv, treisprezece copii ai asociației Valentina, au participat la un workshop Photo pilotat de doi profesioniști Dana și Andrei de la ANAV (Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane). Educația și sensibilizarea copiiilor la artă face parte din programul de educație al asociației Valentina.

Nu este obligatoriu să pleci la capătul lumii ca să realizezi poze frumoase.”Frumusețea este peste tot in jurul nostru, trebuie să învățăm să ne uităm altfel”, ăsta este mesajul Danei și Andreei. Timp de zece ședințe, tinerii artiști au fost inițiați la diferitele criterii artistice care compun o poză : lumina, structura, culori, mișcare….cu toate aceste elemente au reușit să capteze momente care ne transporta in universul lor. Puteti vedea expoziția pana până pe 4 decembrie 2017 si intre 12-14 decembrie, la ANAV.

Experiența a fost posibilă datorita serviciului de cooperare și acțiune culturală al Ambasadei Franței.

Cei care doresc pot sa cumpere exemplare ale acestor poze, pot contacta Gabriela Gheorghe.

Leave a Reply