Sunt zile frumoase pentru copiii nostri prin faptele bune si generozitatea partenerilor asociatiei!

Astazi vorbim despre  Magazinele Next , un partener care a ales sa sustina finaciar dar si material proiectele noastre educationale. Astfel, pe perioada starii de urgenta am reusit sa le oferim copiilor pachetele alimentare, chituri de igiena de stricta necesitate  dar si imbracaminte,  oferita de Next  Romania celor 60 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. Aceste actiuni au reusit sa raspunda unor nevoi de baza identificate dupa data de 11 martie cand scolile s-au inchis iar  parintii au ramas fara locuri de munca.

Continuam sa fim alaturi de copii dar si de parintii acestora care au nevoie de sprijin pentru a depasi greutatile actuale.  In aceasta perioada ii ajutam pe parinti sa faca reinscrierea copiilor la gradinita, online sau prin completarea documentelor fizice inainte de a fi depusa catre institutiile de stat. De asemenea, ne ocupam si de inscrierea copiilor cu varste prescolare pe care i-am identificat ca fiind cazuri sociale.

Multumim Magazinelor Next pentru implicarea sociala si faptele bune care aduc speranta de mai bine in viata beneficiarilor nostri !

Toti copiii au dreptul la un viitor, sa-i ajutam sa-l construiasca !

Leave a Reply