IMG_3667

Atelierul a fost creat în anul 2009 de o expatriată de origine franceză.

Obiectivul acestui atelier este de a permite femeilor cu situații sociale defavorizate să învețe croitorie.  În prezent, atelierul Mia adăposteşte 5 femei din sectorul 5, Bucureşti, îndrumate de o croitoreasă profesionistă. Aceste femei au copii care participă în programele Casei Valentina şi/sau au dorința reală de a acumula experiența profesională care să le permită, la finalul celor doi ani de cursuri, să se insereze în piața de muncă, în afara atelierul.

Atelierul se află în sânul Casei Valentina cara primeste aproximativ 100 de copii într-un program de ajutor pentru şcolarizare. Astfel, croitoresele beneficiază de o structură şi un mediu familial propice dezvoltării lor…

Mia crede în rolul central al femeii în familie, care-i dă un impuls în dobândirea unei meserii, care o ajută să-şi (re)găsească demnitatea şi de a exista în viața economică şi socială a țării lor.

Obiectivul atelierului Mia este de a dezvolta asociația aşa încât să poată calauzi femeile din program spre un loc de muncă şi de a primi noi stagiare.

De la crearea sa, Mia a dezvoltat multe game de produse :

  • îmbrăcăminte de copii (2-12 ani) > haine de carnaval
  • decorațiuni interioare
  • genți & truse
  • accesorii Toate produsele noastre pot fi executate într-o gamă largă de materiale disponibile la comandă.

Din anul 2013, oferim un serviciu de broderie pentru a vă putea personaliza articolele.  Astăzi, Mia a dezvoltat competente specifice în a efectua retuşuri, sau de a crea produse pe masura, personalizate (draperii, perdele, îmbrăcăminte).

Mai multe despre Mia

Contact: Lidia DINCA