În luna octombrie, talentul copiilor Asociației Valentina în arta quilling-ului a fost pus cu adevărat în valoare cu prilejul Pot-ului CCIFER organizat de diARK Marketing, Business Mark și GTB Consult. În cadrul acestui eveniment, oaspeții au putut admira zeci de tablouri realizate de copii, tablouri pe care le-au putut achiziționa de la Valentina România. În plus, cei mici i-au ajutat pe organizatori și cu realizarea unor frumoase cadouri pentru participanții, pe care aceștia le-au putut lua acasă drept amintire.

Pe scenă alături de cei trei organizatori a urcat Gabriela Gheorghe, director executiv al Asociației Valentina România, care a vorbit participanților despre Casa Valentina și despre beneficiarii acțiunilor acestei asociații: copii cu visuri mari și posibilități restrânse, care zi de zi primesc ajutor școlar, psihologic, participă la activități artistice și sportive și se bucură de o masă caldă în sânul familiei Valentina.

Le mulțumim participanților pentru că ne-au oferit prilejul de a promova misiunea Valentina România, precum și pentru frumosul cadou pe care l-au făcut copiilor care ne trec zi de zi pragul. Apreciindu-le munca și promovând-o în rândul oamenilor mari, cei mici capătă curajul de a-și întinde aripile.

Leave a Reply