Campania noastră de crowdfunding a reușit pe Ulule !

Cu  ajutorul a 120 de sponsori, persoane fizice dar si juridice, cum ar fi întreprinderea Doc Process, am colectat banii necesari pentru a cumpăra rechizite școlare și kituri de igienă pentru 100 de copii din programul nostru de educare.

Astfel, cu fondurile obținute am achiziționat 60 de rucsacuri pentru cei mici de la grădiniță, 40 rucsacuri pentru elevii de 7 pana la 17 ani, stilouri, creioane și radiere ce au fost frumos așezate în trusele croite de mamele de la atelierul nostru de croitorie MIA.

Pe 11 septembrie 2017, prima zi a anului școlar în România, au venit la CASA VALENTINA cu mic și mare  pentru a descoperi rechizitele obținute. De atunci, copii vin zilnic sa-si facă temele la CASA Valentina sub supravegherea voluntarilor noștri.

Distribuirea  kiturilor de igienă a avut loc pe data de 19 septembrie.

In kit s-a inclus necesarul pentru asigurarea unei bune igiene în familie, respectiv: săpun, gel de duș, șampon, periuță de dinți, pastă de dinți, prosop croit de mamele de la atelierul de croitorie MIA și detergent.

Mulțumim tuturor sponsorilor pentru încrederea acordată și solidaritatea arătată. Împreună am reușit să facem o bună intrare in noul an școlar copiilor nevoiași!

Leave a Reply